U tri koraka do kompletno BESPLATNOG Fejsbuka!

Oderi!

Nema sumnje da je Fejsbuk najpopularnija društvena mreža, kako u svetu tako i u Srbiji. Međutim, mnogi se i dalje ustežu da otvore svoj nalog jer u doba krize niko ne želi nove mesečne izdatke. Srećom, ako pratite ove jednostavne savete, postaćete novi fejsbukaš a da pritom ne potrošite ni dinara! Podelite ove trikove sa prijateljima, i zajedno zaplovite kroz prostranstva sajber druženja!

1. Upotrebite “Facebook” sajt!
Da biste otvorili nalog, nije neophodno da angažujete IT stručnjaka ili agenciju, koji tu uslugu naplaćuju po 100 eura pa i više. Uz malo mozganja, kada locirate internet pregledač, bićete u mogućnosti da otvorite sajt www.facebook.com koji direktno omogućava pravljenje fejsbuk naloga! Potrebno je da imate e-mail adresu, koju takođe ne morate da platite, već je besplatno poručite sa nekih od sajtova koji nude gmail, kao na primer yahoo ili outlook. Za kraj odaberite šifru i uživajte u novom, besplatnom fejs nalogu! Postarajte se da šifra bude komplikovana, nešto što samo vi znate, i ne zaboravite da nam ostavite komentar sa novom profilnom slikom. Srećno sa skupljanjem lajkova!

2. Ne, ne treba da imate kompjuter!
Mnogi misle da je za fejsovanje potreban nov, savremen kompjuter ili čak laptop, koji zna da košta i po hiljadu eura. Složićete se da je to nečija godišnja zarada, i da bi bilo previše izdvojiti toliki novac zarad hobija. Bez obzira što je nalog na fejsu lično vaš, vi mu možete pristupiti I SA TUĐEG RAČUNARA! Da, dobro ste pročitali. Možete slobodno otići u goste kod prijatelja i gledati svoj fejs s njihovog kompjutera. Kako? Lako! Otvorite fejs, kliknite “log-out”, inteligentni fejs sistem na kome je Mark Zukerberg izgradio milijarde će ostaviti profil vašeg prijatelja po strani, a kada unesete svoje podatke pojaviće se vaše slike i prijatelji!
Log-out je takođe nešto što je svaki put besplatno, pa nemojte nasedati na fore prijatelja da košta 300 dinara, koliko se često po oglasima naplaćuje zahvaljujući lakovernima. Sve što ćete u ovom tekstu pročitati možete BESPLATNO i SAMI!

3. Fejs sa telefona? Šala? O NE!
Iako zvuči kao fantastika, ukoliko već posedujete mobilni telefon, možete igrati fejsbuk bez obzira što nigde u blizini nema kompjutera, a sve što vam je potrebno je mobilni telefon! Telefoni koji podržavaju fejsbuk su: LG, Apple, Samsung, iPhone i Android. Čak i neki stari telefoni kao što su Motorola ili Sybian imaju ovu opciju, pa ako nemate najnoviji telefon – ne očajavajte! Potražite plavu ikonicu sa slovom “F”, delujte poznato? U tome je trik, da bi sačuvali mesto na ekranu programeri su fejsbuk nazvali “F”, a radi se o jednoj istoj stvari, i ne košta ništa! Kada kliknete na “F”, otvoriće se vaš nalog i moći ćete nesmetano da lajkujete prijatelje i šaljete rikveste a sve sa ekrana telefona! Najbolje od svega je to što dok pričate na fejsu, telefon vam nije zauzet pa će svi ostali moći da vas dobiju. Slanje SMS-a preko fejsa je takođe besplatno, a da fejsbuk besplatno promeni boju, okrenite ekran ka suncu i sve će postati ZELENO!

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.