Tri nove masaže za vrhunsku opuštenost!

Današnje vreme je vreme stresa u skoro svim sferama svakodnevnog života. Da bi se organizam izborio sa stresom i da bismo sačuvali mentalno zdravlje, nije dovoljno samo da gledamo razne serije i povremeno se prepustimo alkoholu. Organizam traži animaciju, relaksaciju i opuštanje kakvo često nismo u stanju sami da mu priredimo. Sve više ljudi posećuje razne salone za masažu, sajtovi sa popustima su prepuni oglasa za povoljne vaučere, ali kako izabrati? Ako vam je dosta klasičnih dosadnih masaža toplom čokoladom ili vulkanskim kamenjem, predstavljamo vam tri potpuno nove masaže. One će vaše telo preporoditi i darovati mu mladalački izgled i ten! To je najmanje što ste zaslužili!

1. Masaža vrelim M10 maticama

maticaM10 matice spadaju među najpopularnije matice, što ne treba da čudi. Njihov klasičan dizajn i širok spektar upotrebe usled njihovog privlačnog navoja učinio ih je planetarno poželjnim. Danas, one imaju dodatnu primenu na polju zdravlja i lepote na putu ka večnoj mladosti. Za ovaj užitak biće vam potreban partner koji i ne mora da bude iskusan maser. Zamolite prijatelja da uzme limenu kofu srednje veličine i uputi se u prodavnicu šrafovske robe, može i u bolje snabdevenu farbaru. Mnogi prodavci prodaju M10 matice na komad, vaš prijatelj neka slobodno zatraži da mu odmere kofu. Ako se povede rasprava oko toga koliko matica staje u kofu, neka slobodno nazove prodavca zatucanim i zaostalim.

Jednom kada imate kofu matica, zabava i relax mogu da počnu. Stavite kofu sa maticama na usijani šporet “smederevac”. Obratite pažnju da kofa bude limena, plastična kofa ne poseduje kakvoću koja odgovara vreloj ringli.
Kada vaš prijatelj pljune u kofu s maticama i iznad nje se stvori oblačak pare, matice su spremne za masažu. Skinite se goli i lezite potrbuške na azbestno ćebe, vaš prijatelj neka sruči kofu matica po vašim leđima.

Zbog svog savršenog dizajna, matice će uz pomoć svog navoja praviti prijatnu vakuum-sukciju, a njihova vrelina iznenadiće vaše usnule ćelije i obezbediti im dovoljno kiseonika. Vaš prijatelj može dodatno, čeličnom džaruljom, sa bezbedne distance raskomešati matice na svaka 2-3 minuta. Ako vam postane neprijatno vruće, možete se rashladiti šoljom belog čaja uz dodatak limuna ili limete.

2. Masaža pihtijama sa cimetom i đumbirom

ginger isolated on white backgrouAko ste imali dilemu o tome kada je pravi trenutak da sebi priuštite masažu pihtijama, cimetom i đumbirom, odgovor je – upravo danas! A zašto? Ova masaža je jedna od najdelotvornijih a još uvek nije ušla u mejnstrim, tako da će većina salona za masažu biti u mogućnosti da vam je ponudi pod povoljnim uslovima. Ako ste odabrali neki salon koji ne prati trendove, obilaskom pijace i kafane pored pijace možete sami obezbediti sav materijal za ovu opuštajuću avanturu. Ukoliko pihtije sadrže visok procenat papaka i sitnih kostiju, to će obezbediti bolji piling kože. Sloj masti će koži dati savršenu hidratantnost, dok će ljuta aleva obezbediti dobru cirkulaciju i samim tim bolju prokrvljenost.
Jednom kada sperete pihtije sa sebe, pojedite parče đumbira i pomirišite cimet. Miris cimeta će vas vratiti u detinjstvo, a đumbir je svakako zdrav i ne može da škodi.

3. Masaža lubrikantom, kanapom, plastikom, silikonom, gag loptom, svećom i parčetom tvrdog mesa

Eskperimentišite!

 

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.