Šta nikako ne činiti tokom oralnog seksa?

Oralni seks je zabavan i popularan, svakim danom dobija sve više pristalica. Neka istraživanja pokazuju da je čak 100% ljudi u nekom trenutku tokom života pomislilo na oralni seks. Baš zbog toga, bila bi prava šteta da ovaj užitak uništite svojom nesmotrenošću. Recimo da je danas dan za ljubav, i da partneru treba da priuštite to slatko zadovoljstvo. Pročitajte naše savete i pridržavajte ih se – saznajte šta nikako sebi ne smete da dozvolite dok nekoga oralno zadovoljavate!

1. Obrok,  zar baš mora sad?
Slažemo se da nije prijatno biti praznog stomaka, ali zar baš morate da večerate tokom oralnog seksa? Ne samo što hrana u ustima čini stvari neprijatnim i za vas i za partnera, već je praktikovanje oralnog seksa tokom večere vrlo nehigijenski. Može vam se desiti da nehotice zagrizete oštru kosku od pileta, i njom povredite partnera. Ljuta hrana i začini će vrlo lako nadražiti sluzokožu, a pasulj, grašak i mahunarke mogu vam iskliznuti i sakriti se tamo gde ne treba, što kasnije može dovesti do infekcije.
Dakle, ako ste gladni, prvo večerajte pa onda partneru priredite užitak. Večeranje tokom oralnog seksa nije dobra ideja! Ako baš ne možete da izdržite i morate nešto da prezalogajite, uzmite šaku koštunjavog voća koje će zavarati glad.

2. Poziv može da sačeka!
Možda će zvučati čudno obzirom da živimo u svetu modernih komunikacija, ali naš savet je – nemojte telefonirati tokom oralnog seksa! Ovo će pogoditi i vašeg partnera, a isto tako i sagovornika. Sagovornika će smarati dramske pauze koje pravite dok zadovoljavate partnera, što važi i u obrnutom slučaju. Ako imate neki super trač koji morate hitno da ispričate drugarici, ubedite sebe da će biti bolje da taj razgovor sačeka. Dodatan problem pravi i konstantna zauzetost jedne ruke, što se donekle može rešiti upotrebom hands-free slušalica. Tu možete upasti u drugu zamku, jer zbog slušalica nećete čuti šta vam partner govori. On može da vam kaže “brže“, a vi da ga zbog slušalica razumete “dosta, neću više“, što je potpuno pogrešno.
Toliko potencijalnih problema… bolje poslušajte savet – prvo oralni seks, a onda telefoniranje!

3. Pranje zuba? Loša ideja!
Higijena usne duplje i zuba svakako je bitna, ali zar morate da perete zube dok pružate nekome oralno zadovoljstvo? Odgovor je NE. Držeći četkicu u ustima u tim trenucima dolazite u opasnost da ozbiljno povredite i partnera i sebe. Iako će svežina paste za zube verovatno prijati i vama i njemu, sama četkica je tvrd predmet kome nije mesto u takvoj igri. Ako koristite električnu četkicu, na samoj ste ivici da uzrokujete incident koji će lako skliznuti u masakr!
Najbolje je da zube perete ujutru, nakon ručka i uveče pred spavanje, a vreme za oralni seks posvetite samo sisanju kite.

oral-sex2

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.