Kako da kažem roditeljima da sam počela da masturbiram?

Nisi više klinka i počela si da otkrivaš čari svoga tela, interesuju te neke druge teme, a i dečaci. Tu nema ništa zbog čega bi trebalo da se stidiš, a ponajmanje da to kriješ od svojih roditelja. Bolje da im ti nagovestiš kako si samouvereno krenula da otkrivaš sebe i time kupiš njihovo poverenje, nego da ti banu u sobu ili kupatilo kad se najmanje nadaš pa posle da te bude blam. Uostalom, jednom kada pridobiješ poverenje roditelja, kasnije ih možeš lakše lagati i vozati za druge stvari – cigarete i alkohol na primer. Evo saveta kako da im na suptilan način daš do znanja da si počela da se samozadovoljavaš….

– Kad tata krene da seče povrće za salatu i stigne do krastavca, plačno i zabrinuto drekni: “Ne krastavac, pa ne baš taj, zaboga! Pa taj je najlepši!”

– Uveče, za vreme večere, bacakaj svoju hranu po tanjiru. Kada ti roditelji kažu da prestaneš da se igraš sa svojom hranom, ti im reci: “OK, prestaću. Našla sam mnogo zanimljivije stvari s kojima se svaki dan igram.” i namigni im. Pametnom dosta.

– Počni da ideš na spavanje pola sata ranije, kada te roditelji pitaju da li si se to provrednila i shvatila koliko je rano leganje bitno, kao i zdrav san, ti odgovori: “Nisam, ne smarajte. Ali sam otkrila kako se lepše i lakše zaspi…” i uputi im zagonetan pogled sa jednom podignutom obrvom.

– Saopšti im da imaš novu omiljenu pesmu, odvrni “Divinyls – Touch Myself” do daske i slušaj je ceo dan. Veselo skakući po kući.

– Kad mama predloži da ti za užinu napravi pohovane tikvice, ti reci: “Kakav neinspirativan način da se upotrebi tikvica. Daj malo mašte, kevo!”. Ako mamu inače ne zoveš “kevo” nego mama, onda ipak reci mama, da se ne naljuti.

– Skroz iseci nokte, kada te pitaju kakav je to novi fazon, ti reci: “Ma pusti… sva se izgrebah, bolje ovako nego da bude masakr. Gde je ona velika turpija?”.

– Tuširaj se po dva sata i kaži kako misliš da treba da se zameni tuš jer ovaj ima slab mlaz. Šeretski namigni.

– Kada te pošalju da kupiš mleko, napravi se luda i umesto mleka kupi i donesi “Durex cherry lube”. Namigni i pitaj da li je neko za šolju toplog mleka. Biće iznenađeni ali i oduševljeni tvojim smislom za humor.

– Reci im da ti treba novo sedište za bicikl, i da ti kupe neko koje baš “lepo žulja”, sigurno će razumeti.

– Ostavi poruku na frižideru pre nego što pođeš u školu – “Počela sam da masturbiram, moje telo je moj hram, ponosna sam!”. Proveri frižider kad se vratiš kući, verovatno će te unutra sačekati torta ili neki drugi slatkiš kao dokaz da te roditelji vole i imaju razumevanja.

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.