Šta suhomesnato koje kupujete govori o vama?

Suhomesnate prerađevine su deo naše svakodnevnice. Iako nisu baš najzdravije, često su ukusne i nezaobilazan deo mezetluka i ponekog sendviča. Naravno da i kućni budžet može odrediti šta će vam završiti u korpi, ali neke studije pokazuju da to nije i najbitniji faktor. Pročitajte šta suhomesnate prerađevine koje najčešće kupujete govore o vašoj ličnosti i kako upotpunjuju vašu emotivnu sliku!

1. Čajna kobasica
Ako često konzumirate čajnu, to znači da se pravi ljubitelj svih borilačkih veština! Verovatno ste u detinjstvu kupovali par čajnih i imitirali kao da imate popularne nun-čake. Omiljeni glumci su vam Brus Li i Džeki Čen. Poznati ste po tome što reagujete impulsivno, imate brz metabolizam a zna se i da često donosite ishitrene odluke. Usporite malo, život vam nigde neće pobeći! Zemlja o kojoj maštate je Kina, a omiljeno piće vam je čaj. Volite da se opuštate uz muziku Dejvida Bouvija.

2. Parizer
Oh-la-la! Parizer! Već samo ime nam nešto govori. Pariz, grad ljubavi i glavni grad Francuske, zemlje dobrih vina, sireva i štrajkova. Vi ste sasvim sigurno sanjar, veliko dete, jedući parizer vi maštate o Sezanovim kupačicama, gledate u nebo i gladite brk. S druge strane, parizer nije nimalo sofisticiran. To je zapravo ogromna viršla, te ga tako treba i tretirati. Kupovinom parizera ne dobijate na karakteru i obrazovanju, dozovite se svesti! Nemojte živeti u laži, konzumiranjem parizera i usvajanjem francuske kulture kao svoje, ponašate se kao neko ko je stavio spojler na ladu. Možda je vreme da veliko dete u vama odraste.

3. Pečenica
Vi ste konkretna osoba koja zna šta želi. Ne volite da muljate stvari i da im dodajete usputna značenja. Svoje sagovornike gledate pravo u oči, a vaši zaključci su jednostavni i precizni, baš kao i odnos prema životu. Dobro se uklapate u svako društvo, ali to ne znači da vam manjka karakter, naprotiv, uvek imate svoje mesto i spremni ste da se za njega i borite. Zbog svoje navike da birate baš pečenicu, možete se i našaliti sa prijateljima:
– “Ja sam svoju ljubav našao u Nici!”
– “Ah, odlično, ali nisam znao da si letovao u Nici?!”
– “U ‘nici… pečenici!”

4. Pileća prsa
U osnovnoj, a po svemu sudeći i srednjoj školi, naomraženiji predmet vam je bilo fizičko! Prosto ste suvonjavi, neuhranjeni, bez duha i poleta. Fali vam energije, morate više da jedete. Često ste pogrbljeni pa vam i stariji od vas ustaju u prevozu. Na plaži vas je prosto sramota da skinete majicu, rahitični ste takoreći. Sve ovo vas čini malodušnim, nezadovoljnim, kao da ste večito mamurni a ni kap alkohola niste okusili.
Probajte da menjate navike, kušajte konjsku kobasicu ili švarglu, prijaće vam promena.

5. Slanina
Vi ste odraz svega klasičnog, neprolazne lepote i duha. Iako ste visoko obrazovani, vi ste takođe i “neko iz naroda”, ne parate nosem oblake već sa obe debele noge čvrsto stojite na zemlji. Najverovatnije u adidas patikama.
Najdosadnija sedeljka se vašim dolaskom pretvara u raspojasanu žurku, vi ste u očima drugih i predjelo i glavno jelo i dezert, toliko ste poželjni da se budite dva sata ranije samo da stignete da se vidite sa svima koji vas žele.

Facebook Comments
This entry was posted in Kulinarstvo, Lepota i zdravlje, Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.