Filipa i Staniju izgrizao čopor besnih pasa?

Da li je Staniju i Filipa, učesnike popularnog rijeliti programa “Veliki Brat” zaista izgrizao čopor pasa lutalica pre tri dana u Beogradu? Najverovatnije nije, jer o tome ne postoji ni jedna vest, nagoveštaj ili dokaz. Ali da li je ovaj scenario sasvim nemoguć? Nije! To je pretnja koja lebdi nad njima i njihovim životima, i zato se treba pozabaviti mogućim scenarijima.

Poznato je da Stanija i Filip žive u gradskoj sredini, a tu postoje i nekontrolisani čopori pasa lutalica, koji mogu biti vrlo agresivni. Zamislite recimo da Filip i Stanija šetaju, i reše da zađu u duboku travu ili kukuruz. Tu nema ništa čudno, jer šetnja je odlika zdravog života, fizičke aktivnosti i brige za zdravlje. Međutim, u takvoj nekoj šikari, postoji šansa i da leži gomila pasa lutalica koja se sakrila od sunca i to smatra svojom teritorijom. Tada psi mogu da nasrnu na Staniju i Filipa i skoz da ih izgrizu.

Stanijina noga?

Druga mogućnost je da krenu biciklama na Adu ili u obilazak grada. Biciklistički duh je sportski duh i jako je važan, a dizajn i boja bicikla mogu biti provereni odraz stila. Mnoge poznate ličnosti odale su se biciklizmu, pa zašto ne bi i popularan par. Međutim, točkovi bicikla provociraju pse, i lako se može da ih čopor pasa pojuri niz ulicu. Ako ne budu dovoljno spretni i ne znaju kako da reaguju, može se desiti da im psi izgrizu noge i ogrebu bicikle. Da li Filip i Stanija znaju jedno drugome da pruže prvu pomoć? Ako ne, trebalo bi o tome da razmisle, obuka nije skupa i sigurno mogu sebi da je priušte.

Filip biva napadnut?

U bilo kom od ovih scenarija, epilog bi bio isti – krajnje nesrećan. Stanija i Filip bi morali da posete “Urgentni centar”, ili “VMA” ako bi se desilo da ih psi izgrizu sredom. Do tamo bi se najverovatnije dovezli taksijem, a nije isključeno da bi od operatera tražili klimatizovano i prostrano vozilo ako bi se napad desio tokom leta. Oni bi izašli iz auta pred glavnim ulazom, gde bi se svakako našao neko da ih slika i te fotografije pošalje u novine. Zbog toga se nemojte čuditi ako u medijima, u skorije vreme, naiđete na takve fotografije. Mi se nadamo da do ovakvog razvoja događaja ipak neće doći, i da će ovo dvoje mladih uživati u međusobnoj ljubavi, kao i u ljubavi miroljubivih i pitomih životinja kao što su hrčak, ribice, ruska plavooka mačka ili hamster.

Filip i Stanija pre napada lutalica u čoporu

 

Facebook Comments
This entry was posted in Život poznatih. Bookmark the permalink.

4 Responses to Filipa i Staniju izgrizao čopor besnih pasa?

  1. Sarkazam says:

    jao kako sma mogo da imam svrhu u životu be zove informacije. fala uredniče otvoritelju/otvaraču očiju ušiju i ostalih telesnih šupljina :) daj tvoju sliku je okačim na zid

  2. bla bla says:

    Ma daaaaaaaaaaaa! Koja je ovo glupost od teksta, ne verujem! Stanijina dlakava noga prvo? Drugo, ne bi oni zasli u duboku travu ili kukuruz nego u duboki restoran i vozili se autom, umesto biciklom. Uostalom ko ih jebe, mene su 100x napali psi na bajsu i uspela sam da se odbranim, jer oni samo LAJU, ne grizu, tako da mi je smesna cela ova izmisljena prica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.