Šta da popijem u avionu?

Leto je vreme godišnjih odmora i većina će se uputiti avionom na neku egzotičnu destinaciju. Štedeli ste cele godine i glupo bi bilo da u avionu naručite i popijete nešto što nije kul i tako se izblamirate pred drugim putnicima. Samo putovanje avionom je odraz visoke klase i stila, tako da ne smete sebi dozvoliti gaf koji preti da vam upropasti i ostatak savršenog letovanja. Kada stjuardesa dođe do vas i pita šta želite da popijete, predlažemo da naručite nešto od sledećeg i ostavite utisak i na osoblje i na putnike oko vas!

 

1. Kisela voda
U avionu ste, u toj masivnoj čeličnoj ptici koja može da leti, ali ipak naručujete samo kiselu vodu! Kakav odraz skromnosti! Svi će pomisliti kako ne hajete da popijete nešto drugo iako je besplatno, jer verovatno u koferima nosite ceo bar skupocenih likera i pića. Dok nonšalantno ispijate svoj gazirani predah i gledate druge kako se grabe za sok, možda vam stigne i neki upitni vragolasti pogled osobe koju ste zaintrigirali svojim stilom i smislom za eleganciju.

2. Kafa
Bilo da je iz Etopije, Kenije ili Brazila, kafa uvek oplemenjuje čula, pa zašto onda da je ne popijete i u avionu? Kafa će vas sigurno naterati da barem jednom tokom leta odete do toaleta, a to je odlična prilika da prošetate avionom i pogledate, na primer, kako su drugi putnici obučeni i šta piju. Kafa će vas isto tako razbuditi, pa umesto da spavate, možete gledati oblake, te magične tepihe od magle i pare. Možete i pustiti muziku sa svog telefona i time ulepšati drugim putnicima let. Ako vas zamole da ugasite telefon, kažite da ste upravo popili kafu i da vam se baš đuska!

3. Pravite se da spavate
Kada stjuardesa dođe do vas sa poslužavnikom, pravite se da spavate! Ovaj genijalni trik ostaviće jak utisak na celokupno osoblje. Svi će pomisliti – oh, avionska karta, letovanje… a ne mari da nešto u avionu i popije! Iako bi hrkanje doprinelo utisku, nemojte se praviti i da hrčete, jer to je odraz lošeg stila i nepravilne ishrane.
Kada stjuardesa prođe vaše sedište, otvorite jedno oko i namignite drugim putnicima, biće iznenađeni i oduševljeni! Jednom kada sletite na destinaciju, počnite opušteno da zevate i gledate na sat.

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.