Pet fora za Cecin koncert!

Danas je veliki spektakl, a mi ti nudimo pet štoseva da se još bolje provedeš na koncertu najveće srpske ikone. Cecini fanovi su poznati kao otkačeni i veseli a uz naše savete ti ćeš se još više izdvojiti, toliko ćeš pozitivne pažnje privući na sebe da ćeš možda zaseniti i samu Cecu!

 

1. Priđi šanku i traži da kupiš pivo. Kada ti šanker natoči pivo, kaži da si se predomislila i da u stvari hoćeš koka-kolu. Kad je dobiješ, vrati je nazad i reci da si zapravo mislila na guaranu. Kada ti nervozni šanker da guaranu, vrati mu je, traži pare nazad i pitaj za čašu vode. Kada te pita dal si pri svesti i šta se s tobom dešava, nasmej se i šarmantno odgovori: “Ja sam cvetak zanovetak!“.
Biće oduševljen i častiće te pićem.

2. Obuci majicu na kojoj je slika Dragane Mirković.

3. Tek nakon što počne koncert probaj da se probiješ do prvih redova, tamo su najveći fanovi pa i ti tamo pripadaš. Na putu do tamo, svakome ko ti se namršti jer se guraš, izvadi novčanik i pokaži Arkanovu sliku koju uvek nosiš sa sobom.

4. Od kad se probudiš, oslovljavaj sve muškarce sa “Lepi grome moj”. Ako se tokom dana čuješ sa tatom, možda je ipak bolje da ga osloviš samo sa “tata”.

5. Pitaj obezbeđenje da ti pokaže pištolj, kad odbiju otpevaj im “Nisam znala da si takva kukavica”, biće oduševljeni i ponudiće se da ti plate sok.
Svakome ko ti kaže da ne voli Cecu i da neće ići na njen koncert otpevaj “Idi dok si mlad” i obriši ih iz imenika.

 

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.