Koji paradajz da ponesem na more?

Sezona je odmora, i sve je podređeno dobrom provodu i uživanju. Sigurno nisi u fazonu da budeš toliki luzer da ti neka sitnica pokvari letovanje jer se nije razmišljalo na vreme. Imaj u vidu da svaka vrsta paradajza nosi neke svoje osobenosti, i da je važno da razmisliš koji paradajz ćeš poneti na more, kako se letovanje od divnih opuštenih trenutaka ne bi pretvorilo u pravi pakao i noćnu moru.
Tu smo da te savetujemo i olakšamo ti, pročitaj šta koji paradajz nudi, i neće biti pogrešnih odluka, suza i ružnih razglednica!

1. Čeri (Cherry)
Čeri je jako zahvalan paradajz, a razlozi su brojni. Ako na more idete sa decom, a deca ne vole paradajz, možete ih slagati da su u pitanju jagode, rotkvice, čudne maline ili minijaturne jabuke. Deca će biti oduševljena. Čeri je zgodan i zbog svojih malih dimenzija, pa ga na plažu možete nositi i u džepovima od kupaćeg. Ako ste muško, OPREZ!, nemojte nositi samo po jedan u svakom džepu, jer neko može pomisliti da niste “dovoljno muško”!
Možete i da se šalite i da se igrate “pogađanja čerija”, to je igra gde neko otvori usta, a porodica i slučajni prolaznici sa razdaljine od 10ak metara pokušavaju da ga pogode čerijem u usta. Ako vam je do nove šale, možete pustiti čeri da pliva plićakom i reći “Kako slatka mala crvena meduza!”.
Čeri je i dobar povod da se zafrkavate sa mužem, recimo ako vas pita:
– “Draga, gde je onaj paradajz koji smo poneli na letovanje, treba mi za sendvič?”
– “Ali dragi, zaboravili smo da kupimo paradajz.”
– “AJ NE SERI?!?!?”
– “Šalim se, ljubavi, evo! Kupila sam ČERI!”

Ako mu ne bude smešno i odvali vam šamarčinu, šalu nemojte kontinuirano praktikovati.

2. Jabučar
Jabučar je dobio ime po tome što podseća na jabuku, a ako je neko voće popularno, to je jabuka. Slučajnost? Nikako! Jabučar je vrlo zahvalan za nošenje na more. Kada ga kupujete, nemojte birati onaj koji liči na krušku ili šljivu, sledite tradiciju i kupujte najcrveniji koji liči na jabuku. Ako deca ne vole paradajz, jabučar je naročito zgodan, jer im možete reći da je to okrugla crvena banana. Deca će biti oduševljena, jer, deca su morate priznati vazda oduševljena, jer to su ipak deca.
Jabučar je takođe zgodan za dobacivke u plićaku, i glavarice ako na plaži ima ono što se trese tepih. Ako letujete u Crnoj Gori sigurno će se naći nešto.
Ako vam je do šale, možete pustiti jabučar da pliva plićakom i reći “Kako slatka crvena meduza srednje veličine!”.
Jabučar je i dobar povod da se zafrkavate sa mužem, recimo ako vas pita:
– “Ženo gde je onaj paradajz što smo kupili pre 800 kilometara?”
– “Evo ga ovde u korpi, KRALJU MOJ!”
– “Hehe, znam da sam kralj, ali zašto mi to sad govoriš?”
– “Zato što… mislim… KOJI SI CAR, ODABRO SI JABUČAR!”

Muž će biti oduševljen i zagrliće vas. A ako mu ovo ipak ne bude smešno i odvali vam šamarčinu, gledajte da se zadržite na šalama za koje ste sigurni da ih voli.

3. Bivolje srce
Možda najfascinantniji paradajz od svih. Ima oblik srca, i to velikog, i treba ga kupiti i poneti ako idete na medeni mesec ili neko romantično putovanje. Stavite jedno bivolje srce u grudnjak i poklonite ga dragom na sred plaže, raspametiće se! Ako ne zbog vaše pažnje, ono zbog toga što sendviči neće biti suvonjkavi. Bivolje srce je posebno zgodno za plažu jer samo dva komada mogu da nahrane osrednju porodicu. Možete se zato našaliti i reći da imate veliko srce! Veliko bivolje srce!
Ako na more pak krenete s decom, a ona ne vole paradajz, a ta deca stalno nalaze nešto što ne vole, i kud ste ih uopšte i pravili, možete im reći da je to mala lubenica. Deca će biti oduševljena, jer, naposletku, to su vaša deca i ne treba da vas čudi što tako reaguju. Ako vam je do šale, možete pustiti bivolje srce da pliva plićakom i reći “Kako slatka crvena meduza, oho-ho nije čak ni tako mala!”.
Bivolje srce je i dobar povod da se zafrkavate sa mužem, recimo ako vam kaže:
– “Ae bre daj taj paradajz više…”
– “Evooo ti srrrceeee na dlanuuuuu…”

Raznežiće se i odvešće vas na piće. Možda. Uostalom sigurno znate kakav vam je muž inače, šta prolazi šta ne prolazi, kakav mu je smisao za humor.
Naredna dva dana izbegavajte analni seks jer bivolje srce ima krupne semenke.

Uživajte u moru i suncu, i naravno, crvenom slasnom povrću koje je pritom i zdravo!

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

2 Responses to Koji paradajz da ponesem na more?

  1. Dare says:

    Zdravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.