Kako odabrati zvučnike

Verovatno se svako barem jednom u životu našao u dilemi kako da odabere prave zvučnike za svoju dnevnu sobu, vikendicu ili kancelariju. Olakšavamo vam izbor ovim izuzetnim savetima:

1. Koju boju volite?
Odlučite koju boju volite, pa odaberite zvučnike baš u toj boji. Mi vam predlažemo crnu ili belu kao odraz večne klasike i dobrog ukusa. Tako da, kada udjete u prodavnicu zvučnika, pokažite prstom u pravcu belih zvučnika i glasno kažite prodavcu “Njih želim!”. Ako pak preferirate crnu boju, usmerite vaš kažiprst ka onima čija je spoljašnost baš u crnoj boji.

2. Koliko zvuka vam treba?
Ako želite snažne zvučnike na kojima ćete glasno slušati svoju omiljenu muziku, kupite neke koji su veliki i imaju dugme za pojačavanje. Oni su sigurno pravi izbor! Ako pak volite da tiho slušate balade na uvce, kupite neke male koji ne moraju biti veliki. Time ćete verovatno uštedeti i novac i prostor.

3. Od kog materijala?
Zvučnici mogu biti izrađeni od različitih materijala, najčešće su to drvo ili plastika. Ako vam je stalo da ostavite utisak i pokažete gostima da imate dobar ukus, kupite drvene. Drvo je materijal koji ima bolju akustiku, manje zveči, lakše se seče i na njemu ne ostaju tragovi prstiju. Dokaz stila je i da se većina nameštaja pravi baš od ovog prirodnog materijala. Ako ste moderni i mladi, možda ipak bolje kupite plastične zvučnike.

Na kraju, izbor je samo vaš, bitno je da se sluša dobra muzika u dobrom društvu.

Facebook Comments
This entry was posted in Hi-Tech, Lifestyle, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.