Kako je Noletov pas Pjer reagovao na novu bebu!

bicycle
Svi znamo da su Novak i Jelena dobili bebu, malog Stefana! Nek je živ i zdrav i da živi sto godina! Neki od nas su napravili tortu, neki su bacali petarde, neki su ovaj događaj obeležili skromno, ali svi se verovatno pitamo – kako je Noletov pas Pjer doživeo novu bebu?! Nikada ne biste pogodili šta je ovaj mali, hrabri, beli pas uradio!

Psi nekada mogu biti ljubomorni ako u kuću dođe beba jer oni više nisu u centru pažnje. Slično mogu reagovati i mačke, papagaji pa i druge životinje, a tako i Noletov pas Pjer. Pas u takvim trenucima može reagovati NEPREDVIĐENO! Kroz istoriju se dešavalo da NASRNE na ljude, UJEDE ih za nos, uho ili ruku i time im nanese povrede i razne druge UZNEMIRUJUĆE SCENE.

Prema prvim reakcijama i izveštajima, Pjer nije takav! Ova slatka kuca je oduševljena što u kuću porodice Đokovića stiže prinova, i uskoro ćemo moći da uživamo u PRESLATKIM fotografijama psa i bebe! Dok čekamo ekskluzivne fotografije, nadamo se da će i mali Stefan jednako uživati u društvu svog novog, čupavog drugara. Možda će ga toliko voleti da će predložiti Noletu i Jeleni, da ga preimenuju u “Čupko”. A možda mu to nikad i ne padne na pamet. Pjer je na sve ovo rekao jedno slatko – WOF WOF WOF!
Ako ste i vi razmišljali da imate psa, psi su najbolji čovekovi prijatelji i možete kupiti nekog rasnog psa, ili udomiti nekog drugog psa iz azila za pse.

Novak Đoković je najbolji srpski teniser i nalazi se na prvom mestu ATP liste, odnedavno je oženjen Jelenom, sa kojom je juče dobio i sina Stefana.

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, nekategorisano, Život poznatih. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kako je Noletov pas Pjer reagovao na novu bebu!

 1. dtbdxb says:

  Ko vam pise ove glupe tekstove???
  I još velika slova…. katastrofa.

 2. Gospodin says:

  Što rekao Đorđe Čvarkov. Usraću se!

 3. Smehotres says:

  Evo usrah se od smeha kad sam procitao ovaj clanak.

 4. Shaban says:

  Jel zna neko ime ovog psihopate i manijaka sto je pisao ovaj bolesni tekst???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.