Zašećerite seks!

Nema sumnje da je seks sam po sebi sladak i da ga svi obožavamo. Ali da li je to uvek zaista tako?
Istraživanja kažu da se neki muškarci prekomerno znoje, te da žene mogu imati razne vaginalne infekcije i gljivice (lat. funghis), koje seks mogu učiniti manje slatkim. Zato, evo naših predloga kako da zašećerite seks i učinite stvari slađim u krevetu, ili gde već obično volite da vodite ljubav.

 

1. Šećer u prahu
Vaš dragi nakon tuširanja a pre kreveta namaže svoje telo talkom. To mu omogućava da se manje znoji, što stvara prijatniju atmosferu u spavaćoj sobi, a vas štedi prekomernog pranja posteljine. To su njegove navike koje poštujete i volite, ali ujedno i prilika da se našalite i napravite štos!
Ispraznite bočicu sa talkom u djubre i napunite je šećerom u prahu!
Vaš dragi sigurno neće ništa primetiti, a kada se namaže i legne pored vas, počnite nežno da ga ljubite i lizuckate govereći mu: “Šećerko moj, šećerko, baš si mi sladak, ti si šećerko!”.
Ako počne da mumla ili vas udari nogom u glavu, recite mu da proba i sam! Počeće da se smeje i zagrliće vas, a to će biti najslađi seks koji ćete imati!

2. Slatko od jagoda
Imajte u vidu da muškarci ne podnose menstruaciju. To je uglavnom zbog toga što tih dana žene krvare i seks postaje neprijatan i neprivlačan. Eto još jedne prilike da se našalite i dobro zabavite. Namažite se slatkim od jagoda, bilo da su šumske ili obične. Kad vaš dragi krene u napad, napravite smušenu facu i kažite da ste baš to jutro “dobili”. On će verovatno da se smrkne i okrene na drugu stranu kreveta, ali, tada vi stupate na scenu!
Pipkajte se i naterajte ga da proba! Ako počne da mumla ili vas udari nogom u glavu, budite vi prvi koji će probati i načeti šalu. Kad shvati da je to u stvari slatko od jagoda, smejaće se, biće mu drago i prosto će vas polizati celu!
Ovaj tradicionalni slatkiš su još naše bake pravile i u njemu uživale, slučajnost?

3. Promenite partnera
Opšte je poznato da monogamija vodi ka depresiji i dosadi. Ako i pored naših saveta vaš seks nije dovoljno sladak – promenite partnera! Nov partner svakako će doneti pravu dozu uzbuđenja u vaš seksualni život. A ako se odlučite da to ovaj put ne bude muškarac nego devojka, pa šta! Ovo je dvadesetprvi vek i takve stvari ne treba da budu tabuizirane. Dodatno zašećerite vašu novu vezu sa devojkom tako što ćete se snimati mobilnim telefonom, a link čak možete ostaviti i ovde u komentarima! Statistika kaže da devojke inače manje mumlaju od muškaraca, i manje udaraju nogom u glavu.

Uživajte, i ne zaboravite, najslađe su one stvari koje se zašećere!

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

One Response to Zašećerite seks!

  1. Djoka says:

    HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHA, kako je blesav tekst :D Malo humora i sprdnje nije na odmet. Ne moraju svi tekstovi biti ozbiljni i “pravi” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.