Vaginalni seks ključan za trudnoću?

bicycle

Iako se do sada mislilo da je seks sveukupno glavni krivac za rastući broj trudnoća, nakon nezavisnog istraživanja u Kanzasu koje je obuhvatilo 150 žena dobrovoljaca, vreme je da neke zavese padnu. Ovaj eksperiment donosi uvid u brojke kojima se malo ko nadao. Pročitajte i razmislite još jednom o svojim seksualnim navikama!

Naučnici sve češće obaraju uvrežena mišljenja svojim analizama i detaljnim eksperimentima. Tako je doktor Stjuart Stejpls sa univerziteta u Kanzasu došao do revolucionarnog otkrića zahvaljući nauci i radoznaloj ljudskoj prirodi. Sto pedeset devojaka i mladih žena, polno zrelih, pristalo je da učestvuje u eksperimentu u kome bi se podvrgnule nekoj vrsti seksa.
Prva grupa od pedeset žena imala je analni, druga oralni, a treća samo vaginalni seks. Doktor ih je u svom istraživanju predstavio kao “oralnu”, “analnu” i “super-V” grupu. Sve žene su primile ejakulat, nije bilo prevremenih prekida odnosa. Nakon tri meseca, rezultati koje je doktor analizirao, ostaviće vas bez teksta!

Oralna grupa
U oralnoj grupi zatrudnelo je svega 3% žena, od čega je 3% izjavilo da su možda već bile trudne pre samog eksperimenta. 85% žena je izjavilo da im se bez obzira na poražavajuće rezultete sam eksperiment svideo, i da su saznale nešto novo. Sedam odsto je imalo probleme sa varenjem, a oko četiri odsto je prijavilo poboljšanje kože i sjaj kose. Zaključak je da oralni seks često nije dovoljan za trudnoću, iako su ovo jednoročni a ne empirijski zaključci.

Analna grupa
Iz analne grupe zatrudnelo je 7% žena, međutim njihovi parovi ne mogu sa stoprocentnom izvesnošću da tvrde da su gađali “pravu rupu”. Ako se eliminiše faktor moguće greške, kao i mogućnost prethodne trudnoće, jasno je da analni seks nije prvi na listi aktivnosti koje vode produžetku vrste.
Ispitanice su uglavnom prijavljivale bol pri sedenju i hodanju (22%), kao i nešto brži metabolizam u odnosu na poslednjih nedelju dana pre ekspermenta (12%).

Super-V grupa
Grupa koja praktikovala vaginalni seks nakon tri meseca imala je 67% trudnih članova! Ove brojke su tako fantastične da su čak poremetile softver za statistiku koji je korišćen. Kada je nov softver učitan sa diskete, naučnici i dalje nisu mogli da veruju svojim očima. Srećne buduće majke su bile oduševljene i izjavile su kako čovek treba više da koristi nauku ne bi li saznao više o sebi i svakodnevnom životu. Preostale žene koje nisu zatrudnele uglavnom su  prijavile manjak histerije (26%), više energije (28%), dok se za 12% ispostavilo da su prerušeni muškarci.

Nakon svih saznanja, jedna velika američka medicinska kuća planira da proizvede revolucionarno sredstvo za kontracepciju, koje bi omogućilo vaginalni seks bez neželjene trudnoće. Sredstvo bi se zasnivalo na lateks gumi, izgledalo bi kao improvizovana navlaka za penis, i imalo bi za cilj da spreči prodiranje ejakulata. Veruje se da će ovo sredstvo uspešno naslediti kondome, koji su po opisu dosta slični, i već se mogu naći na tržištu.

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Ljubav i seks. Bookmark the permalink.

8 Responses to Vaginalni seks ključan za trudnoću?

 1. Iva says:

  Cekaj a gde je ona grupa sto ostaje trudna kada gleda pornic u 3D?

 2. em says:

  Je l ovo neka zezancija?

 3. Jericho says:

  Alo bre, pa jesi mogao da gurnes ono LIKE na naslovnu stranu, pola godine ne dobijam nista s ove stranice, zivim u medijskom mraku, mislio sam da si umro pa sam ti u crkvi svecu palio na donjoj gomili.
  Stavi https://www.facebook.com/blic92 u dno svake strane, zmija te ujela!

 4. M says:

  Zivota ti, sta je ovde novost? Da 33% iz grupe V nije zatrudnelo?

 5. blabla says:

  Ovo je najgori clanak ikada napisan, svaka cast onome ko ga je napisao.. Recenica:
  “Iako se do sada mislilo da je seks sveukupno glavni krivac za rastući broj trudnoća”
  apsolutno nema smisla. OD CEGA CU DA ZATRUDNIM,OD MOTIKE???

  • Blic92.net says:

   Takozvana “motična” trudnoća prisutna je u oko 11% ukupnih trudnoća. Nažalost, malo se zna o vidovima kontracepcije, pa je motika sve češće razlog za brigu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.