Tri super fore da ga preboliš!

Ostavio te je, raskinuli ste, ali život ide dalje. Nudimo ti tri super fore kako da što pre izađeš iz bedaka i nastaviš dalje.

1. Provod sa drugaricama
Vas tri ste oduvek bile nerazdvojne, prave male lujke. Sada je vreme da te podrže i izađu s tobom u nezaboravan provod. Odaberite neko mesto koje je fensi i koje služi koktele. Naruči najšareniji koktel sa fluoroscentnom slamčicom. Kikoći se i flertuj sa konobarom, naruči barem tri koktela, pitaj di-džeja da pojača muziku. Reci kako si raskinula s dečkom i kako hoćeš da se dobro provedete.
U povratku kući uđite na zadnja vrata od trole, glasno pevajte omiljene pesme i prstom pokazujte ko vam je najslađi dečko u troli.

2. Balerina
Ako u tvom gradu postoji vašar ili luna park, idi i provozaj se na “balerini”. Kupi tri ili četiri karte, sedni na prednju stranu plašta tako da te svi vide dok ne počne vožnja. Čim zgodni rom zatvori tvoju korpu i proveri da si sigurna, vožnja možne da počne! Digni ruke u vazduh i pevaj u ritmu nekog diska, a kada zgodni rom vikne u mikrofon “Mešaj sestro, mešaj!”, obavezno pogledaj u njegovom pravcu i nasmej se.
Nakon vožnje, kupi kokice i flertuj sa zgodnim ciganinom.

3. Seks sa najboljom drugaricom?
Oduvek ste bile bliske, delile sve tajne, bile tu jedna za drugu i u dobru i u zlu. Slučajnost? Možda ipak ne. Razmisli o tome. Da li si nekad poželela da imaš s njom nešto više, bez obzira što su te uvek zanimali isključivo momci. Pozovi je u goste i napravi prijatnu atmosferu, nemoj ništa da forsiraš. Kupi udobne mekane jastuke, stavi ih na pod i predloži da sednete na njih. Budi opuštena, uopšte ne morate da idete do kraja, par naivnih lezbijskih poljubaca nikome neće naškoditi. Čak i ako je ne zavedeš, nema veze, biće to interesantno iskustvo kojim ćeš razbiti post-raskidnu depresiju.
Ako ipak dođe do akcije, najbolje bi bilo da to sve snimiš svojim mobilnim telefonom i okačiš na Internet. Link možeš ostaviti u komentarima na ovaj tekst.

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.