Tri sigurna znaka da veza propada!

Da li je raskid na pomolu?
Mnogi sitni znaci mogu da ukažu na to da u vezi ne cvetaju ruže. Nudimo ti odličan pregled očiglednih znakova da se temelji ljubavi urušavaju. Da li ćeš pobeći sa broda koji tone, odluka je samo tvoja!

 

1. Prevara
Iako nije nužno, prevara često znači da vam partner radi svašta iza leđa. Ako ga uhvatite na delu sa drugom ženom u krevetu, nemojte misliti da je to slučajnost. Goli ljudi kada se nađu zajedno u krevetu, najčešće dolazi do seksa, ili takozvanog spajanja tela, tj. ljubavnog čina. Za seks katkad nije potrebna i ljubav, ali neka vas to ne zbuni, ako on ima seks sa drugom ženom – vreme je da se zapitate da li vam je veran.
Možda će pokušati da se vadi i kaže kako mu je to sestra, u tom slučaju zatražite da vidite njenu ličnu kartu. Ako se ispostavi da mu je stvarno sestra, pogledajte ga u oči i recite da je incest kažnjiv zakonom Republike Srbije. Ako vas je slagao, ostavite ga.

2. Nasilje
To što neke žene vole nasilnike, ne znači da i ti moraš da trpiš njegovo neprihvatljivo ponašanje. Iako nisi obrisala podove ili ako ti je zagorela gibanica, to nisu razlozi da odmah u startu dobiješ batine. Ako te voli i ako je veza stabilna, pokušaće prvo rečima da ti objasni o značaju higijene i obrade namirnica. To što si mu tražila da te povuče za kosu tokom seksa, ne znači da treba da mu uđe u naviku da deli šamare kad mu se svidi. Vaša veza treba da bude ispunjena obostranim poštovanjem, a ne fizičkom silom.
Sledeći put kada digne ruku na tebe, zapitaj se, da li me zaista bije zato što me voli ili tu ima i još nečega?

3. Nema ga da se vrati!
Rekao ti je da ide samo da plati račune ili da kupi cigarete, a to je bilo pre nedelju dana. Zvala si sve njegove prijatelje i ljubavnicu, ali nije ni kod njih. Loš znak? Svakako! Sve su šanse da si upravo ti jedan od razloga njegovog odlaska. Ovo ne znači da se on više nikada neće vratiti, ali vrlo je verovatno da vaša veza nije idealna, štaviše da je ozbiljno uzdrmana.
Ako se negde na jesen on ipak vrati, i kaže da je bio dugačak red u pošti, traži mu dokaz. Na primer, mogao je da slika red mobilnim telefonom pa da ti pokaže. Ako nema dokaz, reci mu da laže i ostavi ga.

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.