Šta tehnika felacija govori o njenom karakteru?

bicycle

Felacio je za seks isto što je i tablić za karte. Svi znaju da igraju, poneko ima posebnu taktiku, ali za dobru partiju potrebno je imati i sreće. Kakve karte ona drži u rukama? Već pri prvom felaciju možeš da uočiš neke od karakterističnih znakova i otkriješ kakva te veza čeka. Ne gubi vreme, pročitaj ovaj tekst i raskrinkaj njen karakter pri prvom oralnom zadovoljstvu!

 

1. Čuči i gleda u pod
Ona je prava higijeničarka!
Tvojoj devojci je neprijatno da klekne jer je pod najverovatnije prljav. To je ujedno i razlog zašto gleda u njega a ne u tebe. Pokušava da shvati kako je moguće da istovremeno na parketu imaš ljubičastu, narandžastu i zelenu fleku. Pokušava da se seti da li postoji Afrička zastava sličnih boja i ne uspeva joj. Moraš više pažnje pridati održavanju svog životnog prostora, tvoja higijeničarka će znati da poštuje i ceni.

2. Koristi obe ruke i pomera me levo desno
Sportski tip, teniserka!
Ovo je refleks koji ostane većini devojaka koje su nekada trenirale tenis. Treba da ti bude drago zbog toga, jer iako felacio nije njena najsvetlija tačka, njen ručni rad će te lansirati u gornje slojeve svemirskog užitka. Ako baš pretera, malko je klepi po glavi i vikni “AUT!”, čisto da se dozove svesti i podseti šta je cilj igre. U prednosti si ako ličiš na nekog od poznatih tenisera, ali sve i da ne ličiš, tvoj ponos je u njenim ustima – uspeo si čoveče!

3. Gleda me u oči i traži da je držim za kosu
Nestabilna ličnost, dezorjentisana!
Gledanje pravo u tvoje oči pomaže joj da ostane stabilna po X-osi u odnosu na tebe i tvoj ud. To što je držiš za kosu pomaže joj da ne leluja levo-desno i tako skrene s puta. Ona je vrlo nestabilna, potrebna joj je tvoja dvostruka pomoć da bi mogla da održi koncentraciju i fizičku ravnotežu. Možda bi trebalo da joj predložiš neke igre koje bi osnažile i popravile njenu motoriku. Ako je šalješ u prodavnicu, obavezno joj pokaži na mapi kuda da ide, i gledaj sa terase da ne ode pod kola.

4. Dok me zadovoljava igra se s mobilnim telefonom
Tviterašica i blogerka!
Skoro je sigurno da tvoja devojka dok te zadovoljava radi live streaming svog iskustva na nekoj od popularnih društvenih mreža ili blogova. To što ti misliš da se ona igra, to je tvoja zabluda, pogledaj u tim trenucima koji su popularni i trending tvitovi, iznenadićeš se! Ako odbija da ostavi telefon za vreme felacija, uzmi i ti svoj telefon pa joj troluj i spamuj naloge, posle nekog vremena će se smoriti i uposliti obe ruke onako kako bi inače trebalo.

5. Voli da mi gurne prst u dupe
Istraživač!
Tvoja devojka je baš istraživačkog duha, verovatno joj je “Petnica” bila druga kuća. Njene omiljene igrice su “hidden objects”, strpljiva je i detaljna. Povedi računa da taj dan ne jedeš kokice, da ne poseče prst na ono žuto.

6. Čvrsto mi drži testise
Control freak! Posesivna!
Ako te devojka tokom oralnog seksa čvrsto drži za testise, držaće te za jaja i svaki put u životu kada ona misli da je to potrebno. A to je uglavnom uvek. Dobro se zapitaj da li je ona prava i kojim putem želiš da vaša veza krene, ne računaj da ćeš uvek imati vremena za sebe i svoje prijatelje. Za doručak najviše voli da servira kajganu, triput meri jednom seci.

7. Halapljivo ga guta i traži da ejakuliram u njena usta
Stidljiva!
Iako možda zvuči čudno, u pitanju je prava stidljivica. Ona se stidi da ti kaže da je gladna. Devojka očigledno umire od gladi i nije joj do igre. Stvarno čoveče, ne budi tolika stipsa, napravi joj neke sendviče ili poruči picu pre nego što dođe. Kupi barem jafu i sok. Sa takvim životnim stavom nećeš daleko stići. Moraš da naučiš da voliš svoju stidljivicu.

8. Radi sve što kažem, traži da platim
Kurva!
Gledaj da sitne i krupne pare držiš u različitim džepovima.

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.