Šta pica koju naručuje govori o njegovoj ličnosti?

Znate se već dosta dugo, neko vreme očijukate i razmenjujete vragolaste poglede, i on je konačno skupio hrabrost da te pozove da izađete! Ni manje ni više, rešio je da to bude večera u nekoj od popularnih picerija. Pica koju će naručiti može ti kazati sve o njegovoj ličnosti! Pročitaj ovaj tekst pažljivo i na vreme spreči nesrećan brak ili se prepusti divnoj romansi znajući da ima sve šanse da uspe!

1. Vesuvio
On je vulkan energije i seksualni je predator!
Ljuta hrana koju obožava čini da njegov metabolizam bude brz, on je stalno nadahnut i pod erekcijom. Njegov pogled seva, a daške znoja na njegovom čelu ne znače nervozu, već višak magme koja kulja u njegovim venama. Ako želiš, možeš se predati neobuzdanoj strasti, a pre nego što odeš da provedeš noć kod njega, obavezno popij dva “Red bull-a” uz tri kocke šećera.
Kada naruči “vesuvio”, dodirni ga nogom ispod stola i pogledaj ga u oči, pusti neka tvoj novi vulkan doživi erupciju!

2. Funghi
Činjenica da naručuje picu sa viškom pečurki sigurno nešto govori. Ali šta? Da li je on bivši narkoman koji ovu picu naručuje zbog nostalgije za bivšim porokom? Da li mu nedostaju haluciogene pečurke, takozvane “shrooms”? Da li se upuštaš u vezu sa zavisnikom? Teško je reći…
S druge strane, možda samo ima problem sa nekim gljivičnim oboljenjem, pa to želi da ti saopšti na suptilan način. Šta god da je po sredi, ako naruči “funghi”, vreme je za oprez. Nemoj sa njim da spavaš bez kondoma, i ako možeš krišom proveri kakve sve lekove čuva u ladici.

3. Mediterraneo
On je pravi vetropir koji jedri od luke do luke! Verovatno je na dejt došao u mornarskoj majici i belim brodaricama! Voli da stavlja maslinovo ulje u sve, a njegovi prsti večito mirišu na beli luk, što nije baš seksi.
On je nehajan, voli da pije vino i lako će te zavesti. Da li si ti njegova sigurna luka? Verovatno ne, jer kako je do tebe dojedrio, tako će i da digne sidro. S njim se možeš prijatno zabaviti, uživati dok ti svira gitaru i miluje kosu, ali nemoj gajiti nade i zamišljati sebe kraj njega sa čoporom dece.

4. Quatro Stagione
Ovde se ne radi o podvojenoj ličnosti, ovde je u pitanju nešto mnogo gore, četvorodelna ličnost! Da, i to je moguće! On je psihopata širokih razmera i čim čuješ šta je sebi naručio, reci da ideš do toaleta da popraviš šminku a onda pobegni što dalje koliko te noge nose!
Njemu ništa nije dosta, on hoće i šunku, i jaje, i pečurke, i sir, i nešto iz mora, i nešto s kopna… on ne zna hoće, a hteo bi sve! Zamisli samo sutra kad poželi i crnku, i plavušu, i crvenokosu, i brinetu… a gde si ti u celoj priči? Gde su ljubav i poštovanje? Dobro ajde ovo za crvenokosu je OK.
On izbegava odgovornost odluke, svoj nos zabada svuda, i apsolutni je megaloman! Beži… beži dok nije kasno!

4. Calcona
Iako zvuči romantično i asocira na nekakav poziv na ples, istina je potpuno drugačija. Kao što je “calcona” preklopljena, tako će te i on celoga života preklapati svojim besmislenim komentarima. On je rođen da guši, da smara, uvek mora da ima zadnju reč. Možda je unutra sočan i vreo, ali da li je to vredno života pod staklenim zvonom? Za svaku tvoju inicijativu on će imati potpitanje, za svako tvoje rešenje on će naći problem, jako težak i problematičan čovek, karakter koji nije lako trpeti.
Predloži mu da umesto “calcone” naruči nešto drugo, pa ćeš i sama videti o čemu govorimo.

5. Capriciossa
Dosadan. Za njega ne postoje izazovi i izleti u nepoznato. Verovatno će sa tobom probati da priča o fudbalu. Praktično je isto da li si izašla na dejt sama, i na stolicu prekoputa stavila tri cigle, ili si izašla sa nekim ko naručuje “kaprićozu”.
Od njega nema leba. Ako nešto ne radi potpuno traljavo onda je to u najbolju ruku prosečno. Vino deli na “crno i belo”, sir na “fetu i kačkavalj”, a filmove na “domaće i strane”. Ako si u životu pročitala više od dve knjige, čim naruči “kaprićozu” počni demonstrativno da zevaš i pričaš kako ti se spava ne bi li te što pre odvezao kući.

Sada, kad znaš sve što treba, prepusti se novom poznanstvu i čarolijama italijanske kuhinje!

Razotkriva karakter dok si reko kečap!

Razotkriva karakter dok si reko kečap!

 

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

One Response to Šta pica koju naručuje govori o njegovoj ličnosti?

  1. UraharaZR says:

    Ovo za kaprićozu nije daleko od istine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.