Šta način na koji me kažnjava govori o njegovom karakteru?

Biti u vezi nije lako. Veza traži određen nivo i stepen posvećenosti, partneri dele ne samo dobro i zlo, već često i zajednički životni prostor. Samim tim, podrazumeva se da odnos često bude izazvan, isprovociran problemima, te da povremeno dođe i do fizičkog kontakta koje može da se okarakteriše kao nasilje. Muškarci, kao dominantne i sirove figure, češće posežu za ovim oblikom korekcije ponašanja. Pročitaj ovu analizu do kraja, i saznaj kakvog karaktera je tvoj dečko, da li te bije samo zato što te voli ili tu ima još nečega!

1. Šamari
Šamari su veseo i tradicionalan način da vam neko stavi do znanja da niste u pravu. Šamare svi volimo, jer smo na njih navikli od ranog detinjstva, tako da povremeni šamar može da ima i nostalgičnu vrednost – može da probudi u vama ono iskonsko iskreno i dečje. Prepustite se i dozvolite emocijama da vas preplave!
Ako vaš dečko bira šamare kao primaran vid fizičke komunikacije, to znači da je on klasična ličnost. On ne voli mnogo da eksperimentiše, već poseže za proverenim rešenjima. Vrlo je praktičan i ne gubi vreme na suvišne detalje. Kad vam nalupa šamare, idealano bi bilo da mu uzvratite takođe nečim klasičnim, što budi porodične vrline. Na primer, možete mu na brzaka smotati gibanicu. Biće oduševljen!
Ako mu se osladi i previše često vas šamara, verovatno će nuditi izgovore tipa “E soriška, igrale su mi se zuce!” ili “Nisam hteo, tereo sam muve”. Nemojte padati na ove bedne izgovore već ljutito odmahnite glavom i zamesite proju.

2. Radijator
Vezivanje za radijator vuče korene još od prvih instalacija centralnog grejanja u staroj Jugoslaviji. Logično, najviše maha je uzelo u gradskim i urbanim sredinama. Da bi saznala više o njegovom karakteru, pažljivo izučavaj za koji radijator najviše voli da te veže. Ako te stalno vezuje lancem za onaj u spavaćoj sobi, to može da ukazuje na neke seksualne devijacije, možda želi da gospodari tobom? Ako te vezuje za radijator u kuhinji, i to čini običnom rastegljivom sajlom, to znači da je on neko ko želi da ti da dovoljno prostora da izraziš svoju ličnost. Ukoliko vas voljeni zarobljava za radijator i tokom grejne sezone, obratite pažnju da se dovoljno hidrirate i da uvek pri ruci imate flašu vode, u suprotnom možete doživeti fras. Ako vam je dosadno, naslonite se leđima uz rebra radijatora, ona mogu poslužiti kao odličan masažer za kičmu!

3. Čvrge
Bilo da se radi o klasičnoj letećoj dandari ili dobro osmišljenoj iznenadnoj macoli, čvrge su veseo i zgodan način da se nesuglasice reše kroz razbribrigu. Ako vaš momak voli da vam deli čvrge, on je sigurno jedan običan vragolan, budite srećni zbog njegovog vedrog i avanture željnog duha! Da može, on bi i dalje nosio klikere po džepovima i jeo sakupljene dudinje. Učestvujte i podelite njegovu radost, namestite mu se za macolu, ili namerno delujte nezainteresovano te pustite da vas iznenadi čvrgom. On će biti srećan, a vi ćete se osećati kao gospodarica situacije.
Ukoliko baš preteruje, častite sebe za rođendan biciklističkom kacigom ili nekim zgodnim meksičkim sombrerom.

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

One Response to Šta način na koji me kažnjava govori o njegovom karakteru?

  1. Manijak says:

    A sta ako je kaznjavam onom stvari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.