Šta način na koji jede supu govori o njegovoj ličnosti?

bicycle

Supa je neizostavni deo praznične trpeze. Ako je dobra, otvoriće nam put i zagrejati nas za ostale tradicionalne specijalitete poput sarme i pečenja. Međutim, supu ne treba posmatrati samo sa nutricionističke strane! Pročitaj ovaj tekst i saznaj kakva je on ličnost na osnovu toga kako jede supu koju mu poslužiš! Neka tanjir ovog krepkog jela bude tvoj prozor u budućnost!

 1. Gleda da je ne presoli, ne srče, pokupi mast s površine i odvoji je na salvetu, fidu ostavi na dnu tanjira

U najmanju ruku slabić, latentni homoseksualac. Pitaj majku ili baku odakle je potekla izreka “Kakav na jelu, takav na delu”. Taj stalno nešto izvodi i metiljavi, sve ostavlja nedovršeno i svemu nalazi zamerku. Zamisli da sutra idete na odmor zajedno? Na moru mu je prevruće, na planini prehladno. Ne treba ti takva krpa od čoveka! Kao što zanemaruje masne tufne koje plivaju, tako će sutra zanemariti sve tvoje dobre osobine. Kao što ostavlja fidu na dnu tanjira, možda će sutra tako i tebe ostaviti kada ti bude najpotrebniji. Verovatno ne stavlja so, samo da bi sutra tebi solio pamet. Zaobiđi u širokom luku.

2. Jede najmanje 2 tanjira za početak, srče, fidu jede samo ako je domaća, uvek se prvo raspita

Čovek od čelika. Ovaj overlord snage i energije rado će oženiti i tebe i tvoju sestru i vaše najbolje drugarice. Njegov apetit i osećaj za tradicionalne vrednosti dovoljno govore o savršenom skladu hormona i genetike. Ovakva ljudina skoro sigurno ima i brkove. Ako mu se komad šargarepe uhvati u brke, nežno ga sklonite salvetom i odrecitujte mu:

“Volim kako srčeš, volela bih, da kraj mene hrčeš…
Volim tvoje brke… da se posle štipkamo? Nema frke…”

Biće oduševljen a vi ćete biti zadovoljni jer ste sebi privoleli rasnog pastuva. Pre odlaska u krevet sa njim, ne bi bilo loše da stavite štitnike za laktove i kolena. Bicikl-kaciga isto nije loša ideja, a njemu će pokazati da ste spontani, vickasti i drugačiji.

3. Preskače supu s izgovorom da se čuva za rusku salatu, sarmu i pečenje

Ako si nežnog i tananog karaktera, najbolje ga zaobiđi. Ako za njega ne postoji predjelo, za njega ne postoji ni predigra. Nemoj se začuditi ako ti ovakav izopačenik već prvo veče traži anal. Stani malo momče! Stvari imaju svoj red. Nije sve u životu pečenje i torta, nauči i u supi da uživaš. Probaj da ga isprovociraš recitacijom:

“Bez dobrog početka, kraj se odmah sluti,
Pa za ljubav našu, niko neće čuti…”

Ako ti kaže “Mislim da znam tu pesmu, jel se vrti na “BN”-u?”, on verovatno nije onaj pravi. S druge strane, ako se osmehne i kaže “Aj ipak daj jednu kutlaču”, pruži mu drugu šansu.

4. Presoli, zabiberi pa doda kašiku rena i tucanu papriku

Taj je ljut na samog sebe. Potencijalni čiraš. Stalno je nervozan jer ima hemoroide i svoju neurotičnost će pokušati da prenese na tebe a onda da te proglasi za ludu ženu. Nemoj to sebi da prirediš. Danas ren, sutra šamar, prekosutra sigurna kuća. To nije kako si zamišljala miran život sa novom porodicom. Ponudi mu kuvanu, nesoljenu šargarepu da vidiš kako će da reaguje, ta šetajuća dijagnoza različitih psihoza. Ako uz nju mora da pojede i feferonu, znaš šta ti je činiti. Zbog svog gneva, on se stalno znoji pa će ti biti neprijatno i pred prijateljima, kad u nekom trenutku počne da se oseća. Ako si se uselila kod njega, nadamo se da imaš kofere na točkiće, da što pre pobegneš.

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.