Raskrinkana tri mita o penisu

Penis, kao muški polni organ, dugo vremena bio je tabu-tema i zbog toga je vekovima stajao obavijen velom misterije. Danas, to više nije slučaj, pa zato za vas raskrinkavamo tri najčešća mita o gospodinu.

1. Veličina
Dugo vremena žene su smatrale da kada se muškarac skine, to je ono što se dobije. Ali, to nije istina! Muškarac može da doživi erekciju kada se uzbudi, što uzrokuje priliv krvi u sunđerasto tkivo i penis raste. Dakle, ono kad muškarac izađe iz reke, jezera ili jednostavno spusti gaće, nije i konačno što se tiče veličine njegovog polnog organa. Većina muškaraca se barem jednom u životu uzbudi, a prema nekim istraživanjima 68% žena se barem jednom tokom svog veka susrelo sa muškarcem koji doživljava erekciju.

2. Miris
Decenijama je vladalo uvreženo mišljenje da penis ima neprijatan miris. Najčešće je to opisivano kao miris ribe, sira i sličnih namirnica uglavnom životinjskog porekla. Medjutim, ako se redovno pere sapunom ili gelom za tuširanje, penis može poprimiti sasvim prijatan miris. Eksperiment sproveden nad 48 muškaraca dokazao je da oni koji se redovno peru imaju 89% veće šanse da njihov polni organ poprimi miris higijenskog sredstva koje svakodnevno koriste. Zato, ne očajavajte nego pravac kada!

3. Oblik
Poznate su oštre rasprave iz prošlosti koje su podelile javnost. Dok su jedni tvrdili da penis najviše podseća na viršlu i crevo, drugi su bili tvrdoglavi u svom stavu da penis zapravo liči na zmiju, odnosno krastavac. Danas je nauka otišla mnogo dalje, i sa sigurnošću možemo odbaciti sve ove pretpostavke. Naime, na Univerzitetu u Masačusetsu posle obimnih anketiranja, došlo se do zaključka da penis najviše asocira na kurac, samo što je manji i mekaniji.

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Lifestyle, Ljubav i seks. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.