Novogidišnji seks: Napravite super iznenađenje!

Seksi deda mrazica! Novogodišnji seks je pravi hit među mladim ženama i devojkama! I ove sezone u vreme praznika, a posebno najluđe noći, milioni žena učiniće isto – imaće novogodišnji seks. Da seks ne bi prešao u rutinu i da bi vam osvežio blagdane, pročitajte ove savete kako da vašem dragom priredite iznenađenja koja će pamtiti tokom cele godine. Ako se potrudite, neće ni biti potrebe da mu čestitate srećnu Novu godinu, njegova sreća biće trajna sve dok je vas i vaših vickastih, novogodišnjih seksi fora!

1. Stavite praznične migajuće lampice oko vagine!

Ove lampice su nekada bile stvar prestiža, ali danas se mogu vrlo povoljno naći u većini kineskih prodavnica. Možete kupiti plave, crvene, ili lampice raznih boja. Vodite računa da kabl za struju bude dovoljno dugačak da ne biste morali da legnete pored štekera. Uvijte lampice oko vagine ili ih fiksirajte selotejpom (pažljivo ako niste depilirani).
Zamračite sobu i kada dragi uđe, zasijajte punim sjajem! Biće oduševljen i predložiće vam da otvorite bocu šampanjca!
Pazite da su lampice ispravne, ako negde vidite da su žice ogoljene prvo se konsultujte s majstorom koji može da ih okrpi izolir trakom ili nekim sličnom alatom. Ako su lampice neispravne pa vas strefi strujni udar, možete doživeti neprijatnost.

2. Nemojte mu naplatiti!

Muškarci su navikli da plaćaju za seks, da li je to lepa ili ružna navika zavisi pre svega od vas i od njegovog budžeta. Međutim, podignite praznični duh na lepši i plemenitiji nivo i kada on posegne za novčanikom suptilno mu došapnite:

“Blagdani nam stižu, čuju se fanfare, volimo se gratis, dušo skloni pare!”

Biće oduševljen i poželeće da ponovo vodite ljubav!
Ovakvi trikovi pomoći će vam da uvek iznova rasplamsate praznične strasti i učinite novogodišnje seksove potpuno nezaboravnim!
Tamo negde najkasnije oko Svetog Jovana počnite ponovo da uzimate od njega za džeparac. Ako se naljuti, samo ga podsetite šta ga sve čeka sledeće praznične sezone!

3. Seksi deda-mrazica: Spustite se u kuću kroz odžak!

Ako živite u romantičnoj kući sa kaminom, ovo je pravi način da raspalite vatru! Ipak, ako odlučite da se spuštate kroz dimnjak, pazite da vatra dole zapravo bude ugašena.
Takođe pazite na stvari sa sledeće liste:

– Da u odžak ne ulazite naglavačke (neprijatnost od loma glave)
– Da ne slomite noge (najbolje kamin obložite memorijskom penom)
– Da se ne zaglavite (ako ste korpulentnije građe)
– Ako se zaglavite u dimnjaku da sa sobom imate nešto hrane i flašu vode
– Da ne probudite decu i komšije
– Da je dimnjak relativno čist

Dok vaš dragi bude sedeo ispred kamina, pažljivo se spustite niz odžak i u kostimu seksi deda-mrazice priredite mu kompletno iznenađenje!

Praznični seksi jeleni

Praznični seksi jeleni

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.