Do orgazma lako kao 1-2-3!

Da li ste jedna od onih koja teško stiže do vrhunca? Znajte da niste jedini. Milioni žena se svakodnevno pate da dožive orgazam. Međutim, nemaju svi jednaku sreću, baš vi ste u mogućnosti da pročitate besplatne savete i kao nikad do sad zaplovite vodama strasti i konačno zakolutate očima!

1. Seks
Dosta žena pokušava da do orgazma dođe vožnjom bicikle, jogom, spuštanjem niz gelender i slično. Budite jedinstveni i pokušajte da do orgazma stignete seksom! Prvi korak je nalaženje adekvatnog partnera. Jedna studija u državi Misuri pokazala je da je čak 86% verovatije za ženu da doživi orgazam tokom seksa, nego tokom ribanja kupatila. Što se partnera tiče, društvo će lakše prihvatiti ako se opredelite za muškarca, ali to može biti i devojka. Možda će vas baš devojačka nežnost dovesti do toliko željenog vrhunca! Ako u nekom trenutku osetite kako vas uzbuđuje ideja da taj čin ljubavi i snimite, recimo telefonom, slobodno to i uradite. Uključite sve ringle na maksimum, i čekajte da stvari pokipe!
Kao dokaz, klip možete okačiti na net a link ostaviti u komentarima.

2. Opustite se!
Dajte sebi oduška i opustite se! Zašto? Zato što ako ste nervozni, zgrčeni i pod stresom, teško da ćete tako lako doći do orgazma. Recimo, ako ste se do sada stalno svađali sa ljudima, sada sa njima pričajte lepo. Ako ste se do sada mrštili, osmehujte se. Ako ste pili pelinkovac, popijte čaj od ruže. Ako ste gledali neku emisiju o Hitleru ili avionskim nesrećama, prebacite na neku istočnjačku seriju. Dajte sebi oduška!
Čim osetite da vaše telo i um dolaze u stanje relaksacije, i orgazmi će poletiti ka vama kao beli golubovi mira k nebu.
Ako neko proba da vas isprovocira i namerno iznervira, slegnite ramenima i odgovorite mu: “Džabe se trudiš zla osobo, unutrašnji mir je moj put ka orgazmu.”

3. Higijena
Čitajući naš magazin i savete, svakako radite na održavanju visokog stepena mentalne higijene. Međutim, fizička higijena iliti čistota tela je podjednako bitna. Recimo, došli ste sa aerobika znojavi, valjalo bi se istuširati pre nego vas momak oralno zadovolji. Time ćete njemu omogućiti da više uživa i unese se u posao, a samim tim i vaše šanse za orgazam rastu! Takođe je bitno da redovno sečete nokte i perete ruke. Neurednim i špicastim noktima rizikujete da se povredite dok se pipkate tamo dole i tako završite na “VMA”. Takođe je moguć i transfer raznih bakterija kao što su hlamidija, gonoreja, grinje, perut i prašina.

Želimo vam minute i sate zadovoljnih osmeha!

Facebook Comments
This entry was posted in Lepota i zdravlje, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.