Četiri načina da ga sigurno iznenadite

Svaka duga veza ponekad upadne u zamku dosade, nudimo vam četiri predloga koja će sigurno osvežiti i probuditi njegovu pažnju:

1. Kupite lubenice
Lubenice su krupno i glomazno povrće, iako ih većina smatra voćem zbog njihove izražene svežine i često slatkoće. Svojom veličinom i bojom teško će proći neopaženo. Otiđite na pijacu i kupite tri najveće koje nađete, pitajte prodavca koje su najkrupnije ako ne možete sami da procenite. Stavite lubenice na sred sobe!
Vaš dragi će ih svakako primetiti i verovatno će biti pun znatiželje ko je, kada i zašto kupio lubenice o koje se stalno sapliće.

2. Okrečite dnevnu sobu u roze
Ne samo što je roze klasična boja koja je ujedno i romantična, već će ona sasvim sigurno probuditi njegovu žensku stranu koja vam toliko nedostaje. Jedno jutro kada on ode na posao, kupite u farbari roze tapete ili farbu i osvežite zidove svoje dnevne sobe. Ovakav izliv kreativnosti neće proći neopaženo, a ako mu se ne svidi i krene da džangriza, uvek možete opet prekrečiti sobu u neku od drugih fantastičnih boja i time ga dodatno i iznova iznenaditi.

3. Napravite žurku na terasi
Terasu stalno koristite za sušenje veša a povremeno se i sunčate, imate saksije pune cveća. Ali sve to nije dovoljno dinamično. Kupite grickalice i pozovite šest prijatelja, obucite se u jarke i šašave boje, na primer žutu i zelenu. Sačekajte dragog da dođe s posla, pozovite ga na terasu da vam se pridruži i doživite nove, nezaboravke trenutke. Ako se komšije budu žalile zbog buke, pozovite i njih, ali nek svako ponese svoje piće!

4. Seksi desktop
Vaš dragi, čak i kada dođe s posla, sate provodi za kompjuterom. Krišom se logujte na njegov laptop i za desktop pozadinu postavite svoju seksi nevaljaju sliku. Možete se slikati u nekoj provokativnoj pozi u donjem vešu, a kasnije u nekom programu za obradu slike kao što je Paint možete dodati srdašca, sunce ili neki originalan tekst ili poruku. Napišite nekim šaljivim fontom “Samo za mog najdražeg medu” ili “Cmok cmok cmokica, voli te tvoja seksi lokica”. Biće oduševljen!

Facebook Comments
This entry was posted in Lifestyle, Ljubav i seks, Saveti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.