POGLEDAJTE: Tri nesvakidašnje fotografije!

bicycle

Retki su trenuci kada se čarolija zaista desi, za to je potreban savršen kadar, oštro oko fotografa, a često je neophodno i da sudbina umeša svoje prste. Navikli smo da svakog dana budemo bombardovani ogromnim brojem fotografija. Tu su Instagram, Fejsbuk, Gugl… i zaista retko ostanemo bez daha pred nekim prizorom koji pleni. Danas vam donosimo tri baš takve fotografije! Uživajte!

IMG_1454

Fenomenalna opuštajuća plava razbija monotone linije bloka, trenutak kakav se zaista retko viđa!

IMG_1455

Fotograf je rešio da sačeka i priredi još jedan spektakl, flomaster sada bez svog poklopca! Sa desne strane primetna je SENKA!

IMG_1456

Veliko finale! Poklopac čvrsto stoji na zadnjoj strani, a luksuzna srebrna boja preliva se i pruža odsjaj linijama. Pravovremeno uhvaćena sekunda!

Facebook Comments
This entry was posted in Kultura, Lifestyle. Bookmark the permalink.

13 Responses to POGLEDAJTE: Tri nesvakidašnje fotografije!

 1. Enti Tet says:

  I otisci zuba na poklopcu flomastera, što fotografiji daje novu dimenziju i postavlja pitanje: “Zašto je vlasnik flomastera nervozan?”

 2. Nenad says:

  @Enti Tet, Da li je u pitanju nervoza ili spretnost vlasnika da otvara flamaster zubima…ova fotografija je zaista neprocenjiva inspiacija…

 3. BRANKKO says:

  I zašto je gore Nikon, a fotke pravljene sa Canon PowerShot S95?

 4. Bitno je primetiti i kontrast olovke u odnosu na papir sa linijama, njihovu skladnost u odnosu na to da je korišćen papir na kockice. Takođe tu je i apstraktan prostor oko otvorene vs zatvorene olovke.

 5. Dragan says:

  Dve tanke paralelne crvene linije u desnom uglu prve fotografije! Samo 80 posto ljudi sposobno je da ih uoči u roku od dva minuta!
  Perfektna infiltracija zagonetke u srž umetničkog dela.

 6. Marijan says:

  Ajde molim vas ne pravite umjetnost oko svakakvih gluposti. Oko neke posve obicne fotke napravite filozofiju i maltene remek djelo uz bezveznu pricu o opustajucoj boji flomastera u odnosu na pozadinu i pravljena psiholoskog profila vlasnika. Mislim, ovaj svijet ode u neku stvar ako se ovo bude smatralo umjetnoscu. Mislim ako je ovo nekome spektakulatno onda mogu mislit kako mu je zivot tezak. Zamislite, sjena se pojavila sa desne strane. Hajte idite se umit i razmislit o smislu zivota.

  • milan says:

   Isto sam hteo da napisem, koji je ovo debilizam… Moje pitanje jel autor ovog teksta retardiran ili samo budala?

 7. BlaBLa says:

  Da li se neko sali?

 8. Zarko says:

  čitam komentare, pa se čudim kako niste ukačili!?
  Flomaster je falusoidnog oblika, pa još ima otiske zuba po njemu.
  Znači, autor fotografije je sklon felaciju, ima oralnu fiksaciju i sklonost da sve živo proglašava umetnošću. Šteta što ja ne mogu da dodam fotografiju, imam fantastičnu pumpu za bicikl :)

 9. student says:

  treba iz drzave sto pre pobeci, ovo je strasno, kakve fotke nemam reci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.