NESTVARNO: Ove fotografije je načinio foto-amater!

NE! Ove fotografije nisu snimljene skupim, profesionalnim DSLR foto-aparatom. NE! Ove fotografije nisu snimljene kroz preskupe, sjajne objektive. NE! Ove fotografije nije uslikao surovi profesionalac koji se time bavi od rođenja i od toga živi. DA! Ove fotografije je napravio amater, kamerom običnog mobilnog telefona! Ovo je suv dokaz da novac i skupa oprema ne mogu da se porede sa prirodnim talentom. Sve fotografije moguće je poručiti kao art-print, ukoliko želite da krase i zid vaše sobe ili kancelarije!

Noć nad Beogradom! Prestonica najluđih noćnih provoda Evrope, grad po svemu jedinstven i unikatan! Ova fotografija to nedvosmisleno dokazuje i odiše duhom magičnih beogradskih noći, šarmantnih ljudi i luckastih krivudavih mamurluka. Jedna slika, hiljadu reči!

Jedan pogled na nebo, i oblak je već tamo! Nestvarno zabeležen trenutak, simbol večne slobode i neobuzdanog ljudskog duha. Stavite ovu sliku na desktop i neka vam svaki dan započne infuzijom pozitivne energije! Šta je iza oblaka, da li ćemo ikad saznati? Perfektno sažeta misterija u samo jednoj fotografiji!

Ko se bar jednom u životu nije osetio kompletno odbačenim kao ovaj omot “Rumenka”? Igra sudbine mestralno ovekovečena jednim klikom kamere. Da li je sve samo otpad potrošačkog društva, ima li nade za nas kao ljude? Naručite ovaj print po promotivnoj ceni od 8,500 dinara (A4, full kolor) i oduševite svoje prijatelje svojim smislom za bitna životna pitanja i društvenu angažovanost!

Facebook Comments
This entry was posted in Kultura, Lifestyle. Bookmark the permalink.

2 Responses to NESTVARNO: Ove fotografije je načinio foto-amater!

  1. EpicWin says:

    Genijalno. :D

  2. Jericho says:

    Autor misli da smo mi veverice, pa ima EXIF svaka slika, vidi se da je uslikano sa Canon EOS 1D, aparatom koji kosta 10 hiljada evra.
    Mozda jesmo glasali za Marjana Risticevica, ali bas tolike budale u ovo da poverujemo nismo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.