EKSKLUZIVNO: Intervju sa “Jednom ženom”!

Ona je jedna, jedna jedina, neuhvatljiva iako je ima svuda. Ona je “jedna žena” i naša redakcija uspela je da je privoli na intervju! Pročitajte, ekskluzivno, samo na Blic92.net!

 

Blic92: Jedna ženo, vi ste prava medijska zverka. Koketirate sa politikom, na estradi ste već decenijama, a čak vam ni crna hronika nije strana. Kako sve to postižete? Neki bi rekli da ste malo, fazon, attention whore?

J.Ž.: Iza mene je tim menadžera koji vodi računa da mi se rasporedi ne preklapaju. Često sam iscrpljena, ali moja žrtva je neophodna. Gde bi čovečanstvo danas bilo da nije mene?

Blic92: Za čovečanstvo ne znam, ali recimo Miroslav Ilić tvrdi da vi niste život, nego tek bivša sreća. Kako to komentarišate?

J.Ž.: Zmija je dobar čovek, ali je izlapotina.

Blic92: A Dragan Stojnić? On vas stavlja u isti koš sa jednim čovekom. Da li je to fer? Jedan čovek ni približno nije medijski eksponiran kao vi.

J.Ž.: Dragan cepa previše starog vina i živi u prošlosti. Jedan čovek je moj dobar prijatelj, ali zna se ko diže tiraž i pravi hajp. Pogledajte moje dnevnice, pogledajte njegove. Ako želite vest, jedan čovek je neće napraviti, za to postojim ja – jedna žena.

Blic92: Ipak, na estradi je zbrka kad ste vi u pitanju. Za Zlatka Pejakovića i Seja Pitića vi ste plavuša, dok Bebek i Lukas uprono teraju svoje i tvrde da ste crnka?

J.Ž.: Aman čoveče farbam se, sti čuo nekad za farbu za kosu? Ja sam surovi profesionalac, to je sve.

Blic92: Ako ste toliki profesionalac, da li to znači da i dalje čuvate Jašarovu sliku, za sećanje dugo?

J.Ž.: Nemam komentar.

Blic92: Dobro, da se pomerimo malo od estrade. Često čitamo… “U saobraćajnoj nesreći jedna žena poginula”, pa onda “Uhapšen osumnjičeni za silovanje jedne žene”, ili “Jedna žena se polila benzinom i zapalila”… Ovako gledano, prilično ste ekstremni?

J.Ž.: Jok, neko će siluje džak krompira! Pa naravno da moram da izigravam kaskadera tu i tamo. Mora štampa od nečega da živi, i moja deca jedu leb i meso, ne plaćaju se računi sami od sebe, ne živi se od vazduha.

Blic92: Prilično ste drčni, imate jak stav. Da li je to razlog zašto ste na “Budva prajdu” pogodili Šućka Bakovića šišarkom u rame?

J.Ž.: Pa mislim, zamisli zoveš se Šućko, to ko prvo. Onda, to ti ne bude dosta, nego guraš se po nekom prajdu u Crnoj Gori. Ta šišarka je najbolja stvar koja mu se u životu desila.

Blic92: Dobro, slažem se. Da je u pitanju boks meč, da li bi “jedna ljubav” mogla da pobedi “jednu ženu”?

J.Ž.: Ti si izgleda jeo “jedne bunike”, nema šanse! Aj baš da vidim da neko napiše “Jedna ljubav skočila sa osmog sprata” ili “Jedna ljubav poginula kad je metnula viljušku u toster” ili “Jedna ljubav izgubila decu u zoološkom vrtu”. Ja sam brend, najveći, vrhunski!

Blic92: Može “Jedna ljubav zaborava nema”

J.Ž.: Odjebi.

Blic92: Dobro. Za kraj, imate li neku poruku za naše čitaoce?

J.Ž.: Imam. Dakle, nije sve baš kao što se priča! Jedna žena ovo, te jedna žena ono. To je samo maska, ispod sve te šminke ja sam samo ljudsko biće, od krvi i mesa, željna ljubavi i poštovanja. Verujte samo sebi, i tek povremeno žutoj štampi. Voli vas jedna žena!

Facebook Comments
This entry was posted in Intervjui, Kultura, Lifestyle, Život poznatih. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.