Beer Fest: Počinje letnji exit u Beogradu!

Ponovo je avgust i pred nama je još jedan “Belgrade Beer Fest”! Nakon uspešnog exita na Petrovaradinu koji je proslavio svoj jubilej i nakon više nego uspešne smotre truba i exita u Guči, vreme je da se obradujemo i zajedno oznojimo na najvećem beogradskom exitu. Tradicionalno, lokacija je park u blizini TC “Ušće”, a mi vam donosimo insajderske informacije iz prve ruke! Drage pivopije i muzički sladokusci, saznajte pre svih ostalih koje bendove ne smete da propustite i koja piva ne smeju ostati neotvorena!

Ako ne želiš besciljno da lutaš i pitaš se koji bend je vredan tvoje pažnje, ovih par redova značajno će ti olakšati život. Kada je muzički program u pitanju, pre svega treba obratiti pažnju na “RHCP Real tribute band”, ili kako ih fanovi oslovljavaju RHCPRTB. Za razliku od ostalih bendova koji sviraju obrade, oni obrađuju popularne “Peperse”, i oni to rade STVARNO!
RHCPRTB je za kratko vreme uspeo da osvoji srca publike, najpre svojom hrabrošću i verodostojnošću. Obzirom da je u pitanju real tribute, možete očekivati vrlo kratku svirku, loše ozvučenje, gitarista će mašiti rifove a pevač povremeno zaboravljati tekst. Za petak se najavljuje i moguće nevreme tako da će ugođaj biti potpun.

Ako vam ostane energije, u nedelju prošetajte do mejn stejdža i poslušajte grupu “Van Gogh”. Ova grupa jako retko svira i retko se pojavljuje u medijima, pa je pravi kuriozitet imati priliku čuti ih uživo. Ponesite sa sobom i mobilni telefon sa kamericom ne biste li zabeležili ovaj trenutak – sutradan ne budite sebični nego ga okačite na jutjub i podelite sa nama ostalima.
Ako vas roditelji ne puste na svirku ovog benda jer gaje sumnje da grupa Van Gog koketira sa satanizmom, razuverite ih i pošaljite im ovaj tekst.

Za one najupornije koji ne idu kući i vole da ih kamera hvata u prvim redovima kako luduju, pobrinuće se “Garavi Sokak” koji je najavio i posebne efekte. Na exitu ćete moći čuti i Bajagu, Plavi valjak, Si-lou Grina, Hladno pivo, Dodelu nagrada…

Da ne ostanete žedni pobrinule su se najpoznatije svetske pivare, i to je ono što beogradski exit najviše razlikuje od novosadskog! Veliki izbor piva!
Ove godine pravi hit će biti “Jelen” pivo koje će se služiti u limenkama sa prepoznatljivom životinjom, zaštitnikom pivopija dobrog ukusa! Odlikuje ga žuta boja i osvežavajuć, skoro vodenkast ukus. Ako želite da ostanete u životinjskom carstvu ali da probate nešto ipak egzotičnije, preporučujemo da probate “Lava”! Lako ćete ga locirati u plavim limenkama, boja koja je većini prva asocijacija na pivo. Ovo pivo je takođe pravo letnje i lagano. Ako ste stvarno zagriženi pivopija i želite da probate još neobičnih i nesvakidašnjih piva, niz nastavite sa “Nikšićkim”, a možete probati i “Zaječarsko” ili “Laško”.

Želimo vam nezaboravan provod! Ovaj tekst podelite sa svojim prijateljima, svako zaslužuje dobar vodič kroz najveći beogradski exit ovog leta!

Facebook Comments
This entry was posted in Kultura, Lifestyle. Bookmark the permalink.

2 Responses to Beer Fest: Počinje letnji exit u Beogradu!

  1. lovac na Jelene says:

    Mislim da je novosadski exit u budvi interesantna varijanta jer se mozete rashladiti u hladnoj morači prilikom povratka u srbiji.. Dok po pitanju piva koje je u ponudi najvise gotivim oktobar fest exit u minhenu jer su nase gansterbajterke jedne od naj lepsih na balkanskom poluostrvu,i klopa je takodhe odlicna..

  2. Gospodin Pičkilić says:

    Jetva cekam naredni vikend, u Lukovo se odrzava exit festival janije nazvan Janijada, peva će Dragoslav kanarinac i Jasna kočijašević, ima da se ubijemo od rakiju..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.