JEZIVO: Stradao čovek na Adi Ciganliji!

bicycle
Iako je sezona kupanja odavno gotova, a Beograd pogađaju ekstremno niske temperature, Ada Ciganlija je i dalje popularna destinacija na kojoj stanovnici Beograda najčešće provode slobodno vreme. Jutros je ova oaza sporta i razonode bila KOBNA za sugrađanina S.M. čije puno ime ne objavljujemo iz poštovanja prema porodici.

Da se ne bismo igrali gluvih telefona i prepričavali događaj, naš reporter je na licu mesta intervjuisao gospodina S.M. koji je jutros na Adi Ciganliji STRADAO. Evo šta je on tada rekao:

“Ustao sam jutros oko, šta ja znam, nije bilo više od šest. Penzioner sam pa ustanem tako rano, ne mogu više dugo da spavam ko nekad. A i komšija sprat iznad nešto buši, a i mislim se ako ustanem posle žene onda moram da je slušam. I dobro da ne dužim… dođem ja na Adu da prošetam Besi, našeg psa mezimca. Tek negde na pola staze, kad se prođe bandži sa desne strane, otrgne se meni kuče i potrči pravo ka veverici! A veverica, takva joj narav, pravo uz drvo. Siđem ja sa staze, krenem ka drvetu, pošto moj pas neće da se odvoji od njega i laje li laje. Okliznem se na ono mokro jesenje lišće i padnem na koleno. Jutros kad sam dolazio, nisam mogao ni da sanjam da ću OVAKO DA STRADAM!!! Zbilja, evo vidite koleno, sad ću da podvijem nogavicu…”

Naš reporter napravio je sliku nastradalog (UZNEMIRUJUĆE SCENE):

modrica

Nakon ovakvih događaja, apelujemo na sugrađane da se uzdrže od nepotrebnih aktivnosti i da više pažnje posvete sedenju u kući i razmišljanju o dnevnim temama.

Ada Ciganlija je veštačko jezero koje tokom leta posećuju stotine hiljada građana u potrazi za osveženjem, na Adi se takođe nalaze i restorani, tereni za košarku kao i nudistički kompleks.

Facebook Comments
This entry was posted in Hronika. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.