Misteriozni USB kabl nastavlja da šokira Internet!

bicycle

Od kako se pojavila na Internetu, slika misterioznog USB kabla ne prestaje da šokira javnost. Gotovo svi forumi i društvene mreže bruje o ovom fenomenu i pojavi. Pitanja je mnogo, ali odgovor kao da lebdi u vazduhu i ne dozvoljava da bude uhvaćen. Pogledajte fotografiju i ostavite svoj komentar, podelite dalje sa prijateljima, neka se i oni zamisle!

 

Misteriozni crni USB kabl: Povod za paniku ili otvoren razgovor i trenutak istine?

Misteriozni crni USB kabl: Povod za paniku ili otvoren razgovor i trenutak istine?

Jedna slika govori hiljadu reči, ali i ostavlja hiljadu nedoumica.

Zašto je ovaj misteriozni kabl baš crne boje?
Možda je ovo prva stvar koja upada u oči i pokreće diskusije. Pored toliko boja, da li je slučajnost da ovaj misteriozni USB kabl bude crn? Da li je u pitanju satanizam, maslo okultnih sektaških vođa? Možda nije. Možda je crn da naglasi rasnu ravnopravnost! Svedoci smo borbe za ljudska prava, i nema sumnje da ih treba popularizovati i kroz tehniku. Ipak, pitanje ostaje.

Zašto je ovaj misteriozni kabl ovako uvijen?
Svako ko ima dve ruke, ili barem jednu ali sa svim zdravim prstima, uspeo bi da otpetlja ovaj misteriozni crni USB kabl. Zašto je on onda uvijen? Da li vlasnik nema ruke? Ako ih nema, ko je autor ove misteriozne fotografije? Uvijen kabl može da ima i skriveno značenje, on može da predstavlja zmiju koja se sklupčala, ali je i podigla svoju otrovnu glavu i sprema se da ujede! Zašto je uvijen baš četiri puta? Neki uticajni forumaši misle da ta četiri navoja predstavljaju četiri osnovna prirodna elementa: vodu, vatru, zmaja i plastiku. Pravi odgovor, ipak, izostaje.

Zašto je skinuta nalepnica sa misterioznog crnog kabla?
Očigledno je, i sa slike se jasno vidi, da je na kablu nekada stajala misteriozna nalepnica. Da li ona krije tajnu, ko ju je skinuo i zašto? Šta je na njoj pisalo? Na Internetu svakoga dana niču brojni blogovi na kojima se diskutuje o mogućem sadržaju ove nalepnice. Jedna struja mišljenja ide toliko daleko, da tvrdi da je nalepnica postojala, ali da je bila prazna! Nas nisu uspeli da ubede, šta vi mislite o tome?

Postoji li misterioznija stvar od misterioznog crnog USB kabla?
Trenutno ne. Iako je na par dana pažnju javnosti okupirao misteriozni rokovnik sa misterioznom stranicom koja fali, te misteriozna zemljana prašina na donjem Kalemegdanu, a zatim misteriozan pas lutalica sa misterioznom belom flekom, misteriozni crni USB kabl trenutno je najmisterioznija stvar u medijima. Ako ste u skorije vreme videli nešto misterioznije, javite nam.

Facebook Comments
This entry was posted in Hi-Tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.